STERTENT

Bij Estlin tentenverhuur bent u bij de specialist in verhuur van professionele event tenten. Onze stertenten onderscheiden zich qua kwaliteit en stevigheid van andere beschikbare stertenten.

 

Eén centrale mast en een dakzeil dat op 6 punten wordt verankerd, meer is er niet nodig om een opvallende partytent op te zetten! Mede door dit exclusief design is de Starshade de absolute eyecatcher op een outdoor evenement. De mast van onze Starheaven tent is vervaardigd uit geanodiseerd aluminium. De paal met een diameter van 75mm is voorzien van een stevig liftsysteem, waarmee het dakzeil perfect wordt opgespannen. Het dakzeil is gemaakt uit 420D polyester met PU coating, uiterst licht en toch ontzettend sterk.Starstage tenten zijn beschikbaar in wit, zwart of zandkleur en worden geleverd inclusief grondankers en PVC-draagtassen. De optionele zijwanden werden voorzien van een dubbele bevestiging: met een Velcroband en met duurzame en sterke YKK-ritsen.  Alleen zo bent u zeker dat ze er nooit zullen uitwaaien! Stertenten zijn uiterst geschikt voor evenementen, maar niet onmiddellijk om permanent buiten te blijven staan.  Het zeil is UV proof en volledig waterdicht.

 

Onze stertenten worden dan ook zeer vaak gebruikt voor professionele doeleinden op markten, evenementen, beurzen,braderie, wijkfeesten, babyborrel… Het formaat van 16 meter is ideaal te plaatsen en makkelijk op te vouwen.

 

Kenmerken Polyester 420D – 320 gr/m²

  • Waterdichtheid ISO 811: 294 mbar (=294cm water)
  • Waterafstotendheid ISO 4920 (spray test): 5 (= maximum haalbare score)

ZEILEN STERTENT:

Zeilen stertent

  • Met deuropening
  • Met doorzichtige opening
  • Volle zeilen
  • € 10 / stuk excl. BTW